Vi trenger flere frivillige!

Har du litt tid å avse? Vi trenger flere frivillige til ulike aktiviteter.

Mandagskafeen- Vi trenger frivillige ved mandagskafeen. Kafeen har åpent hver mandag kl. 11.30 - 14.00. De frivillige møter opp kl. 11.00 for å smøre frokostbrød og steike vafler. På mandagskafeen har vi også datahjelp til de som ønsker det. Det er en sosial og kjekk plass som er åpen for alle.


Språkkafeen - Vi trenger frivillige til språkkafeen på Hundvåg. Det er annenhver onsdag kl. 17.00 - 18.30. Her kommer det mange hyggelige folk som ønsker å bli flinkere i norsk muntlig. 


Lunsjservering ved Austbø skole - fra høsten av skal alle skolene i Hundvåg kommunedel få lunsj. I den forbindelse så ønsker Austbø at det er frivillige med på å dele ut maten. Kan du tenke deg å være med på matutdeling til elevene? (krav om politiattest).


Lyttevenn (lesevenn) - Vi ønsker å starte opp lyttevenn på flere av barneskolene på Hundvåg. Vil du være med på å spre leseglede til en 2. eller 3. klassing? Her er det i hovedsak pensjonister vi ser etter. (krav om politiattest).


Er du god i sjakk eller andre brettspill? Hva med å bli spillevenn med en eller flere elever ved en av skolene i kommunedelen? (krav om politiattest).


Har du andre aktiviteter du ønsker at vi skal starte opp? Ta kontakt! 2022 © Hundvåg frivilligsentral