Har du litt tid å avse? Kanskje dette er noe for deg?

Har du litt ledig tid? Se her!

Leksehjelp

Som leksehjelper er du til stede for barn/ ungdom som trenger hjelp med leksene sine. Foregår på mandager kl. 14.00- 15.00 på Øyahuset. Politiattest kreves.


Mandagskafè og datahjelp

Vi trenger omgjengelig og sosiale kafèmedarbeidere. Oppgaven er å smøre frokostbrød, steke vafler, trakte kaffe og å selge dette til snille priser. Betaling tas via kontanter og vipps. Du er også sosial med kafègjestene. Mandager kl. 11.00-14.00.


Språkkafè

Liker du å snakke og lære om spennende kulturer? Da kan språkkafeen være noe for deg. Her møtes folk som ønsker å bli flinkere til å.snakke norsk. Annenhver onsdag kl. 17.00- 18.30.


Lunsjvert på Austbø skole

Fra høsten av skal alle skolene i Hundvåg kommunedel være med i et prosjekt hvor de får lunsj minimum 3 dager i uken. På Austbø ønsker de å ha med frivillige på å dele ut lunsjen på tirsdag, onsdag eller torsdag. Kan du tenke deg å bidra? Politiattest kreves.


Lyttevenn (lesevenn) 

Vi har behov for flere lyttevenner. Hundvåg skole, Buøy skole, Roaldsøy skole og Skeie skole ønsker trygge voksne som kan lese med barn på 2. og 3. trinn. Ca 1 time i uken på en dag som passer for skolen og den frivillige. Politiattest kreves. 

Flere nyheter
2022 © Hundvåg frivilligsentral